skip to Main Content

Gyakran ismételt kérdések

Termékekre vonatkozó kérdések

A Petnostics tesztek macskáknál és kutyáknál is használhatóak?

Igen, kutyák és macskák vizeletének vizsgálatára egyaránt képesek.

Mit tesztel a Petnostics?

A tesztcsomagokban használt vizeletcsík ugyanaz a tesztcsík, amelyet az állatorvosok használnak. Vizsgálja a vizeletben jelen lévő bizonyos paramétereket, amelyek betekintést nyújtanak kedvence egészségi állapotába. Ezek közé tartoznak a bilirubin, a vér, a glükóz, a ketonok, a fehérvérsejtek, a nitrit, a pH, a fehérje, a fajsúly és az urobilinogén

A tesztkészletek lejárnak?

A bontatlan tesztkészletek lejárati ideje 24 hónap.

Mi a különbség a vizeletvizsgáló tesztkészlet és a betegség specifikus tesztek között?

A komplett tesztkészlet tíz paramétert vizsgál a vizeletből (a bilirubin, a vér, a glükóz, a ketonok, a fehérvérsejtek, a nitrit, a pH, a fehérje, a fajsúly és az urobilinogén), így kisállata általános egészségi állapotát tudja vele tesztelni, pl. az állatorvosi látogatások között. A betegség specifikus tesztek a krónikus állapotok ellenőrzésére lettek kifejlesztve, és főként azok a gazdik használják, akiknek kedvence valamely krónikus betegségben szenved, mint pl. a cukorbetegség, húgykövesség.

A telefonos alkalmazásra vonatkozó kérdések

Az alkalmazás ingyenes?

Igen, az alkalmazás ingyenes! Fontos része az elemzési folyamatnak, ezért kérjük, győződjön meg róla, hogy az App le van-e töltve, mielőtt tesztelné kedvence vizeletét.

Az alkalmazás elérhető mind az iOS, mind pedig az Android készülékeken?

Igen, megtalálható az alkalmazás a saját áruházában (App Store az iOS-eszközökhöz és a Google Play Android eszközökhöz). Néhány Android eszköz nem támogatott az Android firmware-verziója miatt.

Mennyire megbízhatóak az eredmények?

Mivel a Petnostics ugyanazokat a tesztcsíkokat használja, amelyeket az állatorvosok használnak, az eredmények pontossága hasonló az állatorvos által használtakéval. Ne feledje azonban, hogy a tesztkészletünket nem a diagnózis felállítására szántuk, ha bármilyen kérdése vagy aggodalma van az eredményekkel kapcsolatban, forduljon állatorvosához.

Mennyi ideig kell várakoznom, hogy beolvassa az alkalmazás a tesztcsík eredményét?

Mivel a tesztcsík színei az idő múlásával megváltoznak, így 60 másodpercen belül be kell szkennelni az eredményt, miután a tesztcsík érintkezik a vizelettel. Van egy beépített időzítő az alkalmazásban, amely számolni fogja a 60 másodpercet.

További információ, érdeklődés, rendelés

[contact-form-7 404 "Nem található"]
Back To Top