skip to Main Content

FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

Itt olvashatja a szállítással és fizetéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

A Webáruházban Ön regisztráció nélkül is nézelődhet, böngészhet, a terméket a kosárba teheti, de a termékek megrendeléséhez, a számlázáshoz és a szállításhoz regisztráció szükséges.

Ha bármi további kérdése lenne, bátran keressen minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Milyen szállítási lehetőségek közül tud választani?

A Petnostics termékek vásárlásakor háromféle szállítási módot kínálunk Önnek: futárszolgálatot, amennyiben a házhozszállítást részesíti előnyben, vagy a GLS CsomagPontokon való átvételt, amennyiben a rugalmas átvételi lehetőséget választaná szívesebben.

Abban az esetben, ha a terméket Vácon szeretné átvenni, ebben az esetben lehetőség van személyes átvételre telefonos egyeztetést követően. Természetesen utóbbi az esetben nincs szállítási költség.

1) házhozszállítás futárszolgálattal

Ha a GLS futárszolgálatot választja, rugalmas kézbesítéssel küldjük el a csomagját: a szállítási díj 3 db kézbesítési kísérletet foglal magában. A csomag feladásakor a GLS e-mailben értesíti Önt, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén pedig egy újabb értesítést küld majd Önnek a GLS, amiben benne lesz a futár telefonszáma és egy 3 órás időablak a kézbesítés várható idejéről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén kap majd egy e-mailt és az abban található linken keresztül kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre vagy akár személyes csomagátvételt is egy kiválasztott GLS CsomagPontban.

A GLS futárszolgálattal történő 1-2 munkanapon belüli házhozszállítás díja (feladástól számítva):
– előre utalás esetén: 1550 Ft / csomag
– utánvétes fizetés esetén: 2000 Ft / csomag

Az itt megadott szállítási költségek kizárólag magyarországi kézbesítés esetén érvényesek.

2) személyes átvétel GLS CsomagPonton

GLS CsomagPont egy olyan alternatív futárszolgálat, amelynek segítségével az ország területén megtalálható, több mint 650 CsomagPont valamelyikében személyesen is átveheti a megrendelt csomagját. Előnye, hogy a csomagpontok hosszú nyitvatartási idővel rendelkeznek, így akkor megy a csomagjáért, amikor Önnek megfelel. A GLS SMS-ben tájékoztatja Önt arról, ha a csomagja megérkezett a GLS CsomagPontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheti a küldeményét (figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét). Amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudja átvenni a csomagját, az érkezéstől számított 3. munkanapon még egy emlékeztetőt e-mailt küld Önnek a GLS. Ha utánvételt választ, készpénzzel vagy egyes CsomagPontokon bankkártyával is kifizetheti a csomagját.
Ha ezt a szállítási módot választja, a pénztárban egy térképes kereső segítségével tudja meghatározni, hogy hol szeretné átvenni a csomagját.

Szállítási költség:
előre utalás esetén: 1150 Ft / csomag
– utánvétes fizetés esetén: 1600 Ft / csomag

Az átvételi hely pontos nyitvatartását és egyéb adatait a megfelelő GLS CsomagPont kiválasztásakor fogja látni.

3) Személyes átvétel

Lehetőség van személyes átvételre is Vácon. Ez a lehetőség természetesen ingyenes. Ebben az esetben a csomagodat előre kifizetheted banki átutalással vagy készpénzben.

Milyen fizetési módok közül tud választani?

Többféle fizetési lehetőséget is kínálunk számára: fizetés előre utalással és utánvétel. Válassza azt, amelyiket leginkább kényelmesnek talál!

1) előre utalással

Ha a kiválasztott termékeket szeretné előre utalással fizetni, akkor a végösszeget kérjük, az alábbi bankszámlánkra utalja át:
– kedvezményezett neve: Optivera Kft.
– kedvezményezett bankja: OTB Bank
– kedvezményezett bankszámlaszáma: 11742094-26990248
– a megjegyzés rovatba pedig tüntesse fel a rendelése számát

Ha beérkezik az utalás, mi 1 munkanapon belül összekészítjük a csomagját és legkésőbb a következő munkanap elindítjuk a szállítását. Banki nyitvatartási időben történő utalás esetén 1 munkanapot számoljon arra, hogy a pénz hozzánk megérkezzen, ha viszont Ön is OTP bankos, akkor azonnal jóváírásra fog kerülni nálunk az összeg. Ha banki nyitvatartási időn kívül utal, akkor csak a következő munkanap kezdődik a fenti számítás, hiszen a bank is csak aznap fogja feldolgozni az utalási kérését.

A banki utalással történő fizetés: DÍJMENTES

2) Utánvétel

Amennyiben a rendelése értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válasszaaz “Utánvétel” fizetési módot!
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző szállítási módokhoz különböző fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre!
futárszolgálat és GLS CsomagPont esetén: készpénzes utánvét és egyes helyeken bankkártyás fizetés is lehetséges
személyes átvétel Vácott: készpénzes fizetés

Az utánvéttel történő fizetés díja: 450 Ft (kivéve a személyes átvételnél, ahol természetesen ingyenes)

Back To Top